Music box

Nedavno odabrani proizvodi ×

Nema proizvoda u vašoj korpi.

Alvarez AD60 BK

Više slika

  • Alvarez AD60 BK

Alvarez AD60 BK

Trenutno nema na lageru

35.670,00 RSD

Artist serija dreadnought Alvarez akustičnih gitara!

Detalji

Dreadnought gitare od Alvareza su idealne gitare za muzičare koji žele kvalitetan zvuk. Odličan kvalitet tona od basa do svetlucavih visokih frekvencija, kao svih između. Mahagonij daje jake srednje tonove sa toplim i čistim zvukom.

Artist serije ja nagrađivana serija u Americi, Evropi i širom sveta. To je dizajnirana linija gitara koja stoji visoko iznad ostalih i zvuči predivno u samom vrhu gitarskog tržišta.

Svaki model je dizajniran da daje najbolje od svojih komponenti, i da komponente u skladu funkcionišu tako da pruže pristupačan instrument koji daje ogromno iskustvo muzičarima! Ove komponente uključuju Alvarez FST2M sistem ojačanja, bi-level bridge, nut od prave kosti i sedlo odličnog kvaliteta.

FSTM je napredna verzija pomerenog X sistema ojačanja. Oba X ojačanja i asimetrični tone bar-ovi su izreckani od strane profesionalaca. Zvuk je topao, otvoren i moćan. Oba spektra, niskih i visokih frekvencija su reprezentni i balansirani tako da se sve čuje što je potrebno kako za nastup tako i za snimanje gitara u studju.

Sa ovim gitarama se osećate sigurno u toku sviranja. Glasno ih svirajte - one će Vam odgovoriti još glasnije. Nežno ih tretirajte - i one će Vam šaputati najsvetlije tonove bilo da svirate prstima ili trzalicom.

Prednja ploča od punog drveta smreke ocene ,,A" su ručno birane od četvrt-rezanog drveta. Time se obezbeđuje konstantan kvalitet, što i nije tajna, da su bolje gitare napravljene od boljeg drveta. Prednja ploča ne samo da izgleda dobro, nego je i tvrda i jaka na potrese!

Nova Artist serija gitara izgleda zapanjujuće i dolaze u mnogim varijantama oblika, boja i izbora drveta od standardnih OM i Dreadnought modela, do specifičnih izgleda kao što su bariton i Parlor. Svaki oblik je takođe dostupan i u verziji za levoruke.

Izraz solid top, odnosi se na soundboard akustične gitare koja je napravljena od punog drveta, što je naravno bolje nego laminat drveta. Kako bilo, to što je prednja ploča od punog drveta, ne mora obavezno da znači da će zvuk automatski biti bolji. Zvuk instrumenta značajno se poboljšava kada je cela gitara korektno napravljena kako bi stvarno dala energiju koju ima puno drvo prednje ploče. Artist serija baš to radi!

Dodatne informacije

Specifikacija
Tip Dreadnought neozvučena western gitara
Prednja ploča Puno A+ drvo smreke
Zadnja ploča i stranice Mahagonij
Vrat Mahagonij
Fingerboard Ruža
Pragovi 20
Hardware

Bi-level ruža bridge,

FST2M sistem ojačanja,

Nut i sedlo od prave kosti,

Hromirane metalne čivije

Magneti /
Kontrole /
Prekidači /
Boja Black
Garancija 24 meseca
Dodatni opis /
  • Hora
  • Korg
  • Vox
  • DR Strings
  •  D'Angelico

Ostale brendove možete videti

ovde

MUSIC BOX PRODAVNICA MUZIČKIH INSTRUMENATA NOVI BEOGRAD BULEVAR Z. ĐINĐIĆA 67 (BEOGRADSKA ARENA) TEL: 011-311-8970

Alvarez AD60 BK

RSD

35.670,00 RSD

0