Music box

Nedavno odabrani proizvodi ×

Nema proizvoda u vašoj korpi.

AMT Electronics P-Drive mini

Više slika

 • AMT Electronics P-Drive mini
 • AMT Electronics P-Drive mini
 • AMT Electronics P-Drive mini
 • AMT Electronics P-Drive mini
 • AMT Electronics P-Drive mini

AMT Electronics P-Drive mini Gitarska pedala

Na stanju

9.150,00 RSD

Pedala-efekat za električnu gitaru • Overdrive - JFET Distortion pedala emulira zvuk Peavey 5150 i 6505* pojačala - Kontrole: gain, level i tone - True bypass - Potrošnja: 4 mA - Napajanje sa baterijom od 9 V ili sa naponom od 9 V DC (koaksijalni priključak – centralni pol negativan, nije uključen u isporuku) - Garancija 2 godine.

Detalji

AMT Electronics P-Drive mini Gitarska pedala

Opis

AMT Electronics P-Drive mini – JFET distortion pedala

Pregled karakteristika

AMT Electronics P-Drive mini je pedala iz serije Drive koje su dizajnirane da budu povezane ispred ulaza „clean“ kanala komba ili pojačala, a nemaju “cab sim” izlaz kao Legend Amp serija. Ove pedale omogućavaju gitaristima da dobiju topao, oštar lampaški zvuk svojih omiljenih high gain pojačala, uz očuvanje individualnosti i tona instrumenta i opreme.

U seriji Drive, AMT koristi nova originalna rešenja strujnih kola razvijena od strane specijalista AMT-a zasnovana na stvarnoj lampaškoj emulaciji i odgovoru. Rezultat je svetao, bogat, pun i moćan zvuk distorzije.

AMT Electronics P-Drive mini je dizajniran za gitariste koji traže zvuk distorzije sličan onom kod Peavey 5150 i 6505 * pojačala.

Kada koristite efekte Drive Series, rezultujući zvuk je najviše pod uticajem komba ili glave pojačala koje koristite, kao i zvučnika instaliranih u vašem kućištu. Serije Drive su dizajnirane za gitariste koji ne trebaju emulaciju zvučnika iz serije Legend Amp.

Pedale serije Drive obezbeđuju masivni gain i perfekciju tona; baš kao lampaške glave koje predstavljaju!

KONTROLE:

– Količina osetljivosti pedale i drive / distortion-a, određuje se položajem GAIN kontrole.

– Ukupni izlazni nivo određuje se položajem kontrole LEVEL. Opseg podešavanja obuhvata standardni minimalni nivo od -10dB i dostigne +8 dB na maksimalnoj poziciji.

– Pedala takođe poseduje jednostavnu kontrolu TONE, koja je namenjena za generalno usklađivanje pedale sa vašim pojačalom. Dodatno podešavanje EQ-a može se izvršiti na proširenom preamp delu vašeg pojačala.

– VOICE prekidač za delimično uklanjanje srednjih frekvencija.

– Potrebna je standardna snaga adaptera 9vDC (-) u sredini. Potrošnja napona je niska, radi samo na snazi manjoj od 4mA.

– TRUE BYPASS kolo. Bez bojenja tona, degradacije ili gubitka signala dok se pedale ne koriste.

 • Hora
 • Korg
 • Supro
 • DR Strings
 • D'Angelico

Ostale brendove možete videti

ovde

MUSIC BOX PRODAVNICA MUZIČKIH INSTRUMENATA NOVI BEOGRAD BULEVAR Z. ĐINĐIĆA 67 (BEOGRADSKA ARENA) TEL: 011-311-8970

AMT Electronics P-Drive mini Gitarska pedala

RSD

9.150,00 RSD

0