Music box

Nedavno odabrani proizvodi ×

Nema proizvoda u vašoj korpi.

Arturia MicroFreak Sintisajzer

Više slika

  • Arturia MicroFreak Sintisajzer
  • Arturia MicroFreak Sintisajzer
  • Arturia MicroFreak Sintisajzer
  • Arturia MicroFreak Sintisajzer

Arturia MicroFreak Sintisajzer

Dostupno na lageru

U radnji -

Centralni magacin (u radnji u roku od 24h) -

35.880,00 RSD

Bilo da tražite svoj prvi pristupačni hardverski sintisajzer, ili ste kolekcionar koji traži originalne zvukove i jedinstven interfejs, MicroFreak je sintisajzer koji vam treba.
Ovaj izvanredni muzički uređaj nudi raznovrsni digitalni oscilator tako da možete lako kreirati retke i interesantne zvukove s lakoćom.

Detalji

Bilo da tražite svoj prvi pristupačni hardverski sintisajzer, ili ste kolekcionar koji traži originalne zvukove i jedinstven interfejs, MicroFreak je sintisajzer koji vam treba.
Ovaj izvanredni muzički uređaj nudi raznovrsni digitalni oscilator tako da možete lako kreirati retke i interesantne zvukove s lakoćom. Modovi poput Wavetable, KarplusStrong, Harmonic OSC i Superwave daju avanturističkim muzičarima priliku da istražuju potpuno nove mogućnosti. Kao desetine sintisajzera u jednom instrumentu - kako novajlije, tako i iskusni profesionalci zavoleće fleksibilan i moćan synth motor MicroFreak-a.

Mali ali žestok
MicroFreak u tako kompaktnom instrumentu sadrži toliko toga da ćete se pitati kako smo to uspeli da napravimo. Voleli bismo da kažemo da je to bila magija, ali zapravo je bila čista veština i strast.
Fizičko modelovanje, wavetable sinteza, virtual analog, ništa nije tako kompletno i uzbudljivo kao MicroFreak oscilator. Teško je poverovati da ovako mali sintisajzer može da sadrži sve to, ali eto ga, spreman za vašu istraživačku dušu. Oživite svoju kreativnost i nagradite svoju radoznalost velikom, raznovrsnom paletom zvukova. MicroFreak ima 12 neverovatnih oscilatorskih modova, 5 Arturia motora i 7 modova Mutable instrumenata.
Ako se u vama nalazi mali freak, ovaj instrument će ga izvući na površinu.

Najbolje od oba sveta
Iako MicroFreak ima digitalni oscilator u svom srcu, “suprotnosti se privlače”, kako kaže izreka. Zato smo uključili i bogati analogni filter koji zvuči izvanredno.
Inspirisan revolucionarnim 12-dB SEM filterom, možete naterati MicroFreak-ov filter da urla ili šapuće, po želji. Filter je varijabilan, i čak može da auto-osciluje! Možete ga koristiti na bilo koji način - od ublažavanja oštrih zvukova wavetable-a do automatizacije smanjenja frekvencije modulacijom pritiska na tastere ili ugrađenim sekvencerom.
Čekajte. Jesmo li spomenuli da MicroFreak ima sekvencer? I modulacionu matricu? Stvari postaju ozbiljno interesantne...

Taste the spice, throw the dice
MicroFreak je prepun jedinstvenih, uzbudljivih funkcija koje vam omogućavaju da stvarate muziku iz nove perspektive. Snimite do četiri automatizacije, uređujte note po koraku ili koristite inovativne Spice i Dice funkcije sekvencera da pronađete idealne slučajnosti. Dodajte randomizaciju kako biste stvorili evoluirajuće, originalne obrasce, i virtuelno ponovo povežite i rekonfigurišite signalni lanac i kontrole sa 5x7 matricom modulacije. Ovo je zaista budget-friendly sintisajzer kao nijedan drugi.

To je neka čudna klavijatura
Tako je, jeste. To čak i nije klavijatura. To je štampana ploča. Super-ravna, bez pokretnih delova. Da li će pratiti munjevite sint solo-e? Možete se opkladiti u to. Čak bolje nego tradicionalna klavijatura. Da li će vam omogućiti da budete izražajni? Naravno, ona je ne samo osetljiva na pritisak, već nudi i poly-aftertouch. To znači da svaka dirka može na drugačiji način da kontroliše parametre u zavisnosti od toga koliko pritiskate dirku. Takođe možete koristiti njene USB, MIDI i CV izlaze da biste kontrolisali instrumente u vašem DAW-u i modularnim sintisajzerima. Ovo takođe znači da možete koristiti MicroFreak kao kontroler da biste iskusili polifoni aftertouch sa najnovijim softverskim instrumentima.

Sadržaj kutije:
MicroFreak jedinica
Napajanje

Veličina i težina:
Veličina instrumenta: 311 x 233 x 55mm
Težina instrumenta: 1,02 kg

  • Hora
  • Korg
  • Supro
  • DR Strings
  •  D'Angelico

Ostale brendove možete videti

ovde

MUSIC BOX PRODAVNICA MUZIČKIH INSTRUMENATA NOVI BEOGRAD BULEVAR Z. ĐINĐIĆA 67 (BEOGRADSKA ARENA) TEL: 011-311-8970

Arturia MicroFreak Sintisajzer

RSD

35.880,00 RSD

0