Music box

Nedavno odabrani proizvodi ×

Nema proizvoda u vašoj korpi.

Boss GT-1 gitarski procesor

Više slika

  • Boss GT-1 gitarski procesor
  • Boss GT-1 gitarski procesor
  • Boss GT-1 gitarski procesor

Boss GT-1 gitarski procesor

Uglavnom dostupno na lageru

29.500,00 RSD
Izuzetno prenosiv i jednostavan za upotrebu, GT-1 isporučuje pro-level tonove gde god da svirate. Vođen moćnim zvukom BOSS GT serije omogućava vam pristup velikom izboru svetskih pojačala i efekata za sve vrste muzike.

Detalji

Izuzetno prenosiv i jednostavan za upotrebu, GT-1 isporučuje pro-level tonove gde god da svirate. Vođen moćnim zvukom BOSS GT serije omogućava vam pristup velikom izboru svetskih pojačala i efekata za sve vrste muzike. Pojednostavljen,
omogućava brzo i intuitivno stvaranje zvuka, dok prilagodljivi upravljački prekidač i papučica za izražavanje pružaju dinamično prilagođavanje efekata u realnom vremenu. Povezivanjem sa BOSS Tone Central možete preuzeti besplatne pro zvukove, softver za uređivanje i još mnogo toga. Jednako pogodan za početnike i profesionalce, GT-1 poseduje premium zvuk u kompaktnom i robusnom paketu. Zahvaljujući svom "sound engine-u " visoke klase GT-1 pruža kvalitet tona i sposobnost oblikovanja zvuka koji daleko prevazilaze tipične kompaktne multi-efekte. Istorija BOSS-a vam je na dohvat ruke, od klasike poput OD-1 Overdrive-a do savremenih efekata koje pokreće inovativna MDP tehnologija. Postoji ogroman izbor COSM pojačanih tonova na dodiru, uključujući vintage legende i BOSS originalna pojačala optimizovana za idealan ton i odziv. Specijalizovani efekti kao što su Akustički simulator, Simulator gitare i drugi pružaju brojne tonske mogućnosti, a poseduje čak i loop- er koji će se pobrinuti za poboljšanje vežbanja i scenski nastup.

  • Hora
  • Korg
  • Supro
  • DR Strings
  •  D'Angelico

Ostale brendove možete videti

ovde

MUSIC BOX PRODAVNICA MUZIČKIH INSTRUMENATA NOVI BEOGRAD BULEVAR Z. ĐINĐIĆA 67 (BEOGRADSKA ARENA) TEL: 011-311-8970

Boss GT-1 gitarski procesor

RSD

29.500,00 RSD

0