Music box

Nedavno odabrani proizvodi ×

Nema proizvoda u vašoj korpi.

Korg B1

Više slika

  • Korg B1

Korg B1 Električni klavir

Trenutno nema na lageru

47.499,00 RSD
Novi Korgov elektricni klavir. Savrsen spoj izgleda i kvaliteta koji je iznad svih ocekivanja.
Dostupan u crnoj i beloj boji.

Detalji

Korg B1 Električni klavir

Za sve one koji tek pocinju i za sve koji zele da pocnu ponovo, pozivamo Vas da isprobate KORG B1 Digitalni klavir. Da bi postigao dubok, bogat ton akusticnog klavira sa svojim kompaktnim kucistem, B1 Digitalni klavir se oslanja na Korgovu "servo-assisted MFB" tehnologiju, par full-range zvucnika i pasivni hladnjak.

Zajedno, ovi elementi reprodukuju bogat rezonantan ton nalik na ton koji pruza pravi akusticni klavir, uz veliku kolicinu posvecene paznje na niske tonove. Osam instrumentalnih zvukova visokog kvaliteta
Kao i drugi digitalni klaviri, KORG B1 koristi sampling tehnologiju (vise digitalnih snimaka) kako bi zabelezio i reprodukovao bogati zvuk akusticnog klavira. Kako je sampling tehnologija nastavila da se poboljsava—i digitalne memorijske komponente su postale brojnije—KORG B1 Digitalni klavir je u stanju da obezbedi tacniji, autenticniji i izrazajniji zvuk za razliku od instrumenata od pre samo nekoliko godina.

Kako bi u potpunosti reprodukovali enorman tonalni raspon grand klavira, pazljivo semplovani zvukovi kod B1 Digitalnog klavira takodje reprodukuju veoma vazne vibracije zica mehanicke zvukove damper pedale koji daju klaviru pravi karakter.

Pruza 3 "ukusa" akusticnog klavira; B1 Digitalni klavir takodje pruza 2 elektricna klavira, harpsikord i dva zvuka orgulja. Ovaj set cesto koriscenih zvukova pruzaju svakom muzicaru mogucnost da prosire svoj repertoar kako bi pokrili veliki broj muzickih zanrova. B1 Digitalni klavir je opremljen Korgovom NH (Natural Weighted Hammer) dirkom. Ovo prirodno otezanje dirke pruza tezi osecaj u donjem registru i laksi u gornjem—bas kao i tradicionalni klavir. Dinamicki odziv dirke se moze podesiti kako bi odgovarao stilu trenutne svirke.

Moderni Dizajn Efikasni dizajn B1 Digitalnog klavira je osmisljen kako bi uzivali u sviranju bez ometanja u vidu zbunjujucih tastera i opcija.
Aerodinamicno, kompaktno kuciste poseduje ugradjene zvucnike i opet tezi svega 11.8 kg. omogucavajuci lak transport—ako je potrebno. Sirina klavira jedva da prelazi 336 mm, sto znaci da je B1 veoma lak za manevrisanje u prostoru.
Dostupan u crnoj i beloj boji, B1 Digitalni klavir odgovara svakom dekoru.

  • Hora
  • Korg
  • Vox
  • DR Strings
  •  D'Angelico

Ostale brendove možete videti

ovde

MUSIC BOX PRODAVNICA MUZIČKIH INSTRUMENATA NOVI BEOGRAD BULEVAR Z. ĐINĐIĆA 67 (BEOGRADSKA ARENA) TEL: 011-311-8970

Korg B1 Električni klavir

RSD

47.499,00 RSD

0