Music box

Nedavno odabrani proizvodi ×

Nema proizvoda u vašoj korpi.

OZVUČENJE | STUDIO | DJ

Lista  Mreža 
 1. FOCUSRITE Scarlett 4i4 4th gen - Zvučna kartica

  27.240,00 RSD

  Na stanju

  Scarlett 4i4 je kompletan, kompaktan studijski audio interfejs za sve vaše instrumente. Savršen za multi-instrumentaliste, 4i4 je opremljen ulazima i izlazima za sve. “Dva naša najdetaljnija mikrofonska pretpojačala sa ultra niskim nivoom šuma.” Hi-Z, linijske i MIDI konekcije za vaše klavijature, gitare, sintisajzere, grooveboxove i kontrolere. Uz 4i4 vaše slušalice, monitori i linijski izlazi dobijaju svoj sopstveni miks, tako da možete uskladiti studijski setap sa sesijom.

 2. FOCUSRITE Scarlett SOLO STUDIO 4th gen - Studio Paket

  27.480,00 RSD

  Na stanju

  Scarlett Solo Studio je sve što vam je potrebno da jednostavno snimite svoj prvi hit. Spojite CM25 MkIII studijski kondenzatorski mikrofon sa Solo mikrofonskim pretpojačalom i zvučaće odmah kako treba; uključite svoju gitaru u Hi-Z ulaz za instrumente sa visokim headroom-om, i dobijate pojačalo, a zatim slušajte sa zadivljujućom jasnoćom sa SH-450 slušalicama.
 3. FOCUSRITE Scarlett SOLO 4th gen - Zvučna kartica

  13.080,00 RSD

  Na stanju

  Scarlett Solo čini snimanje i objavljivanje vaše muzike lakšim nego ikad. Perfektno napravljen za današnje muzičke stvaraoce - samo uključite, snimite i proizvedite gotove pesme sa najboljim zvukom koji ste ikada imali.
 4. FOCUSRITE Scarlett 2i2 STUDIO 4th gen - Studio Paket

  35.400,00 RSD

  Na stanju

  Scarlett 2i2 Studio je sve što vam je potrebno da snimite i objavite svoju muziku na profesionalan način. “Priključite CM25 MkIII kondenzatorski mikrofon na naša najdetaljnija mikrofonska pretpojačala sa ultra niskim nivoom šuma.” Uključite gitare direktno u 2i2 Hi-Z ulaze. Povežite klavijature i sintisajzere sa visoko-kvalitetnim linijskim ulazima, a zatim slušajte detaljno sa SH-450 slušalicama.
 5. FOCUSRITE Scarlett 2i2 4th gen - Zvučna kartica

  20.280,00 RSD

  Na stanju

  Originalni 2-in, 2-out interfejs studijskog kvaliteta je remasterovan za umetnike. “Dva naša najdetaljnija mikrofonska pretpojačala sa ultra niskim nivoom šuma.” Hi-Z i super-visokokvalitetni linijski ulazi za gitare,
Lista  Mreža 
 • Hora
 • Korg
 • Supro
 • DR Strings
 • D'Angelico

Ostale brendove možete videti

ovde

MUSIC BOX PRODAVNICA MUZIČKIH INSTRUMENATA NOVI BEOGRAD BULEVAR Z. ĐINĐIĆA 67 (BEOGRADSKA ARENA) TEL: 011-311-8970