Music box

Nedavno odabrani proizvodi ×

Nema proizvoda u vašoj korpi.

Više slika

  • Vox AC15CH lampaška glava
  • Vox AC15CH lampaška glava
  • Vox AC15CH lampaška glava

Vox AC15CH lampaška glava

Povremeno na lageru, proverite dostupnost

89.900,00 RSD

Vox AC15CH lampaška glava.


Vox pojačala su sinonim za izuzetan neponovljen gitarski ton! Početak britanskog rock n roll-a, all-tube zvuk i potpis Vox-ovog zvuka inspirisao je mnoge ključne trenutke u muzičkoj istoriji. Godinama nakon njegove eksplozije na sceni, i dalje je bio izbor najprobirljivijih muzičara! Kada imate nešto da kažete, Custom serija Vam omogućava da Vas čuju

Detalji

Vox pojačala su sinonim za izuzetan neponovljen gitarski ton! Početak britanskog rock n roll-a, all-tube zvuk i potpis Vox-ovog zvuka inspirisao je mnoge ključne trenutke u muzičkoj istoriji. Godinama nakon njegove eksplozije na sceni, i dalje je bio izbor najprobirljivijih muzičara! Kada imate nešto da kažete, Custom serija Vam omogućava da Vas čuju!

VOX AC15 je pojačalo od koga je sve počelo! Nije dovoljno samo pohvaliti all-tube Normal i Top Boost kanale, sa EL84 lampama koje daju 15 vati autentičnog britanskog tona! Pored toga nudi i promenu spring reberba i klasičnog VOX-ovg tremola putem footswitch-a. Obožavano pojačalo od strane najvećih imena u muzici od ranih 60-ih godina, ovo pojačalo drži tadiciju još od 1958. godine. U ovoj glavi se nalazi i novi VOX-ov reaktivni atenuator. Ovaj novo-dizajnirani atenuator, optimizuje  interakciju zvučnika i pojačala na bilo kom nivou. Ovo omogućava pojačalu i kabinetu da se ponašaju na isti način bilo da je u pitanju bina ili spavaća soba, isporučujući osećaj moći koji ne može da se dobije iz običnih atenuatora !

pecifikacija
Tip Lampaška glava
Izlazna snaga 15W@16/8Ω
Zvučnici /
Lampe EL84
Konekcije 2 x Input (Normal, Boost), 2 x Output Loudspekaer, Footswitch, Send, Return
Dimenzije 610mm x 266mm x 284mm
Težina 15.3kg
Uključene stavke Kabl za napajanje, Zvučnički kabl
Dodatni opis VFS2 foot switch nije uključen u cenu

  • Hora
  • Korg
  • Supro
  • DR Strings
  •  D'Angelico

Ostale brendove možete videti

ovde

MUSIC BOX PRODAVNICA MUZIČKIH INSTRUMENATA NOVI BEOGRAD BULEVAR Z. ĐINĐIĆA 67 (BEOGRADSKA ARENA) TEL: 011-311-8970

Vox AC15CH lampaška glava

RSD

89.900,00 RSD

0