Music box

Nedavno odabrani proizvodi ×

Nema proizvoda u vašoj korpi.

Vox SDC55 Gold Top

Više slika

  • Vox SDC55 Gold Top
  • Vox SDC55 Gold Top

Vox SDC55 Gold Top Električna gitara

Povremeno na lageru, proverite dostupnost

Regularna cena 101.000,00 RSD

Special Price 77.900,00 RSD

Vox SDC55 Gold top elektricna gitara je definitivno nasa preporuka.

Detalji

Vox SDC55 Gold Top Elektricna gitara.

VOX 3-D kontura tela osigurava besprekornu udobnost i sviranje bez zamora i nudi prirodno uklapanje bilo da sedite ili stojite.

State-of-the-art trajne metode omogućavaju 55 solid-body instrumenata sa oblikovanim telom koje se prirodno uklapa uz vas bilo da sedite ili stojite. Gornja ploča je takođe savršeno urezana, što donosi dodatnu udobnost u sviranju i karakterističan izgled. Garnituru vrata karakteriše obrnut dizajn i dubok urez koji nude neometan pristup gornjim pragovima.


SDC 55 gitara koristi iste MaxConnect aluminijumski brigde kao Virage, nudeći besprekornu intonaciju sa bilo kojom dužinom žice. Žice klize ispod zadnje ivice mosta što omogućava da zameniti žice u trenutku. Čvrsto telo i mala težina je kombinacija koja vam daje debeo, bogat ton sa jasnim sviranjem čistih harmonika. VOX Super Smooth tjuneri nude poboljšanje u štimu, tako da možete da svirate bez razmišljanja. Mahagonij vrat je prekriven fretboard-om od ružiinog drveta.

Bogat, prefinjen zvuk

55 gitare nude veliki opseg izbora zvuka. Novi CoAxe magneti koriste dva elemnta, svaki od njih daje unikata i sofisticiran ton, ali i svaki od njih ostaje nečujan. Pasivni analogni tone kola nude Master Volume i Master Tone kontrolu kako biste definisali svoj individualni zvuk. Lako korišćenje omogućava brzu promenu u toku sviranja.

CoAxe dizajn magneta uključuje centralni red pole-pieces zatvoren u visoko-impedansnom kalemu koji je okružen namotajem niskog otpora, koji poništava šum. Glavni dizajner, Erik kirkland kaže: ,,Osnovna ideja je da su kalemovi koakcijalni: oni su na istoj ravni, nisu složeni. Prednost je ta da centarlni namotaj može da radi kao pravi single-coil, a spoljni koji utišava zvuk namotaj je izvan magnetnog polja." Telo: double-cutaway solid mahagonij telo sa prednjom pločom od javora.

Specifikacija:


Hardware: Vox Super Smooth tuners and MaxConnect bridge
Vrat: mahagonij, glued-in
Pragovi: 22
Magneti: CoAxe
Kontrole: Master volume, master tone
Prekidač: -3 pozicije biranja neck, neck/bridge ili bridge magneta
-3 pozicije biranja kod svakog magneta: single, P-90 ili humbucker

  • Hora
  • Korg
  • Supro
  • DR Strings
  •  D'Angelico

Ostale brendove možete videti

ovde

MUSIC BOX PRODAVNICA MUZIČKIH INSTRUMENATA NOVI BEOGRAD BULEVAR Z. ĐINĐIĆA 67 (BEOGRADSKA ARENA) TEL: 011-311-8970

Vox SDC55 Gold Top Električna gitara

RSD

101.000,00 RSD

0