Music box

Nedavno odabrani proizvodi ×

Nema proizvoda u vašoj korpi.

VOX StompLab IIG

Više slika

  • VOX StompLab IIG
  • VOX StompLab IIG
  • VOX StompLab IIG

VOX StompLab IIG Procesor za električnu gitaru

Dostupno na lageru

U radnji -

Centralni magacin (u radnji u roku od 24h) -

11.500,00 RSD

Multi-effect procesor za gitaru sa expression pedalom!

Detalji

VOX StompLab IIG Gitarski procesor 

Detalji

Sve što vam treba na jednom mestu!

Podni multi-effect procesori za bas gitaru su tradicionalno bili gabaritni, dizajnirani da ispune sve Vaš zvuk na putu od gitare do pojačala. Trendovi se menjaju, samim tim i ovi procesori su krenuli da zauzimaju sve manje prostora, pošto je naravno u pitanju digitalna obrada signala. Danas imaju veći spektar uloga, kao što je mogućnost da ih povežete u svoj već postojeći pedalboard. Novi Vox-ov Stomplab spektar efekata je jedan takav uređaj, koje će udobno da se uklopi u vaše pedale.

U ovom izdanju postoji 4 pedale i to: IG, IIG, IB, IIB. Kao što i sam naziv kaže IG, IIG su procesori za električnu gitaru dok su IB i IIB procesori za bas gitaru. Kod oba procesora je razlika u tome što II ima expression pedalu za kontrolu nivoa zvuka, wahwah-a i bilo kog drugog parametra koji dodelite pedalici.

Sve Stomplab pedale imaju ugrađen štimer i dolazi sa 120 slotova, kod kojih su 100 preset-i, a 20 su ostavljeni za smeštanje vaših originialnih zvukova. Mogu se koristiti između gitare i pojačala, ali pored glavnog izlaza imaju stereo izlaz za slušalice, za tiho vežbanje. Možeze da vežbate gde hoćete, jer napajanje se može vršiti i putem 4 AA baterije, iako je zamišljeno da se koristi adapter od 9V.

Pristupanje fabrici preset-a i korisničke memroije se vrši putem obrtnog prekidača, kojim se biraju banke - postoji 10 banaka u 10 preseta i jedna banka u kojoj se nalazi korisničkih 20 preset-a. Dva footswitch prekidača za pomeranje u banci.

Fabrički preset-i su kategorizovani po vrsti muzike, tako da su one Jazz/Fusion, Pop1, Pop2, Rock1, Rock2, Heavy Funk1, Funk2, Dance and Other.

Strukturno svaki preset je konstruisan od lanca koji sadrži sedam modula odnosno 7 simulacija određenih pedala, pojačala, kabineta i to:

-pedal

-amp/drive

-cabinet

-noise reduction

-modulation

-delay and reverb.

-noise reduction, koji je univerzalan za sve.

Pedala nudi i kompresiju, razne wah-wah vrste, octaver, akustične simulacije, U-Vibe, tone i efekte sa modulacijama kao i ekspander. Amp/drive modul nudi simulaciju pojačala raznih drive tipova, zaključno sa fuzz i distortion obradom zvuka. Ima 10 pojačala, 8 drive tipa i 12 kabineta.

Modulacija, delay, revern opcije su iste za sve Stomplab pedale, sa 9 tipova. zajedno sa 2 korus opcije, flanger, phaser, tremolo, pitch shift. Ima 9 delay izbora, prostorija, spring i hall reverba, dok 8 izlaza omogućuju da Vam pomogne u tome da li svirate na slušalice ili pojačalo.

Vox kaže da je StompLab serija dizajnirana da bude lako korišćena čak i od novih muzičara, što je i jedan od razloga zašto su preset-i nazvani po vrstama muzike.

Dok preset-i koji se mogu pronaći u ovim bankama su reprezentativni za nominovane žanrove muzike, u mnogim slučajevima upotrebljivi su i za ostale žanrove. Dakle stvar je u tome da ih isprobate i odlučite za šta vam se sviđaju.

Raspon pojačala pokriva direktno ono što jednom gitaristi/basisti treba. Editovanje preset-a kako bi stvorili svoj jedinstven zvuk se radi pritiskom na taster Edit i korišćenjem rotacionog potenciometra za odabir kategorije. Možete izabrati efekat za svaku kategoriju, ali možete i neku ostaviti praznu.

Svaki efekat ima po dva parametra, ali pojačala imaju gain, volume, bas, mid, treble i prisustvo. Treba se našaliti da je ekran toliki da podržava samo dva karaktera, tako da biste morali da se oslanjate na skraćenice koje su objašnjene u knjizi za uputstvo.

Uređaj može biti isključen pritiskom na obe pedale za jednu sekundu, čime biste uključili i hromatski štimer.

Glavna misao za ovu pedalu je da bude praktičnija verzije desktop procesora – koju možete koristiti i kod kuće i na svirci. Ako je uključite između pojačala i gitare, zauzeće veoma malo mesta na bini, a isto tako neće odneti mnogo prostora u vašem pedalboard-u.

Odlične sprave – još bolje cene!

Dodatne informacije

Specifikacija

Tip:               procesor za gitaru

Pedale:       kompresor, eksajter, wahwah, octave, acoustic,

                      U-vibe, tone, ring mod

Pojačala:      valve1, valve2, classic, scooped, studio,

                        gold panel, jazz, ac100, uk major

Drive:            tube od, fat dist, orange dist, shred dist, fuzz,

                       techno fuzz, crusher

Kabineti:         LA 4x10, LA 1x18, metal 4x10, UK 4x12, UK 4x15,

                        classic 8x10, modern 4x10, studio 1x15, jazz 1x15,

                         ac 2x15, combi, custom

Modulacije:     ce chorus, multi chorus, flanger, org phase, twin trem,

                         g4 rotary, pitch shift, filtron1, filtron2

Delay:             analog1, analog2, analog3, analog4, echo1, echo2,

                        echo3, echo4

Reverb:       room, spring, hall

Napajanje:  9V, ili 4xAA

 

  • Hora
  • Korg
  • Supro
  • DR Strings
  •  D'Angelico

Ostale brendove možete videti

ovde

MUSIC BOX PRODAVNICA MUZIČKIH INSTRUMENATA NOVI BEOGRAD BULEVAR Z. ĐINĐIĆA 67 (BEOGRADSKA ARENA) TEL: 011-311-8970

VOX StompLab IIG Procesor za električnu gitaru

RSD

11.500,00 RSD

0