Music box

Nedavno odabrani proizvodi ×

Nema proizvoda u vašoj korpi.

D'Angelico Gitare

D'Angelico Gitare

U Njujorku davne 1932. godine, u delu grada Mala Italija, majstor John D’Angelico je otvorio svoju radionicu za izradu “archtop” gitara, kod nas poznatijih kao “jazz” gitara. Njegov asistent James D’Aquisto i on su narednih 30ak godina proizvodili gitare koje su svirali čuveni: Django Reinhardt, Bucky Pizzarelli, Chet Atkins, Chuck Wayne, Pete Townshend, Eric Clapton i mnogi drugi.

D’Angelico i D’Aquisto su danas široko priznati kao najbolji majstori za izradu archtop gitara 20og veka. Uz pomoć nekolicine entuzijasta brend je obnovljen početkom 21. veka i proširili su ponudu na akustične gitare, solid body električne gitare, ukulele.

Music Box je ekskluzivni uvoznik i distributer D’Angelico instrumenata za Srbiju, a iz celokupne ponude izdvajamo D'Angelico Excel Lexington , D'Angelico Premier EXL1 i D'Angelico Deluxe Brighton

Lista  Mreža 
 1. D'Angelico Premier DC Fiesta red Električna gitara

  104.989,00 RSD

  Povremeno na lageru, proverite dostupnost

  D'Angelico Premier DC Fiesta red Električna gitara tradicionalnog "335" oblika i zvuka. Savršen instrument kako za jazz tako i za rock svirku.
 2. D'Angelico Premier SS Stoptail Champagne Električna gitara

  99.990,00 RSD

  Povremeno na lageru, proverite dostupnost

  D'Angelico Premier SS Stoptail Champagne Električna gitara pruža izuzetan komfor tokom sviranja kao i neverovatnu tonalnu svestranost.
 3. DAngelico EXCEL DC TOUR SLATE BLUE električna gitara

  129.990,00 RSD

  Na stanju

  Nova premium serija Dangelico Excel DC Tour donosi popuno novu dimenziju u svetu "semi hollow" gitara. Supro Bolt Bucker humbucker- i, "small diamonds" kao fret markeri, Grover Vintage Deluxe čivije i još dosta toga.

 4. D'Angelico PREMIER MINI DC Fiesta Red električna gitara

  89.990,00 RSD

  Na stanju

  D'Angelico Premier Mini DC je tradicionalnog "339" oblika i zvuka"doublecut, Ovo je semi-hollow" električna gitara koja se može pohvaliti toplim i izbalansiranim zvukom.
Lista  Mreža 
 • Hora
 • Korg
 • Supro
 • DR Strings
 • D'Angelico

Ostale brendove možete videti

ovde

MUSIC BOX PRODAVNICA MUZIČKIH INSTRUMENATA NOVI BEOGRAD BULEVAR Z. ĐINĐIĆA 67 (BEOGRADSKA ARENA) TEL: 011-311-8970