Music box

Nedavno odabrani proizvodi ×

Nema proizvoda u vašoj korpi.

D'Angelico Gitare

D'Angelico Gitare

U Njujorku davne 1932. godine, u delu grada Mala Italija, majstor John D’Angelico je otvorio svoju radionicu za izradu “archtop” gitara, kod nas poznatijih kao “jazz” gitara. Njegov asistent James D’Aquisto i on su narednih 30ak godina proizvodili gitare koje su svirali čuveni: Django Reinhardt, Bucky Pizzarelli, Chet Atkins, Chuck Wayne, Pete Townshend, Eric Clapton i mnogi drugi.

D’Angelico i D’Aquisto su danas široko priznati kao najbolji majstori za izradu archtop gitara 20og veka. Uz pomoć nekolicine entuzijasta brend je obnovljen početkom 21. veka i proširili su ponudu na akustične gitare, solid body električne gitare, ukulele.

Music Box je ekskluzivni uvoznik i distributer D’Angelico instrumenata za Srbiju, a iz celokupne ponude izdvajamo D'Angelico Excel Lexington , D'Angelico Premier EXL1 i D'Angelico Deluxe Brighton

Lista  Mreža 
 1. D'Angelico Premier DC Fiesta red Električna gitara

  104.989,00 RSD

  Povremeno na lageru, proverite dostupnost

  D'Angelico Premier DC Fiesta red Električna gitara tradicionalnog "335" oblika i zvuka. Savršen instrument kako za jazz tako i za rock svirku.
 2. D'Angelico Premier SS Stoptail Champagne Električna gitara

  99.990,00 RSD

  Povremeno na lageru, proverite dostupnost

  D'Angelico Premier SS Stoptail Champagne Električna gitara pruža izuzetan komfor tokom sviranja kao i neverovatnu tonalnu svestranost.
 3. DAngelico EXCEL DC TOUR SLATE BLUE električna gitara

  Regularna cena 160.000,00 RSD

  Special Price 89.900,00 RSD

  Na stanju

  Nova premium serija Dangelico Excel DC Tour donosi popuno novu dimenziju u svetu "semi hollow" gitara. Supro Bolt Bucker humbucker- i, "small diamonds" kao fret markeri, Grover Vintage Deluxe čivije i još dosta toga.

 4. D'Angelico PREMIER MINI DC Fiesta Red električna gitara

  89.990,00 RSD

  Na stanju

  D'Angelico Premier Mini DC je tradicionalnog "339" oblika i zvuka"doublecut, Ovo je semi-hollow" električna gitara koja se može pohvaliti toplim i izbalansiranim zvukom.
Lista  Mreža 
 • Hora
 • Korg
 • Supro
 • DR Strings
 • D'Angelico

Ostale brendove možete videti

ovde

MUSIC BOX PRODAVNICA MUZIČKIH INSTRUMENATA NOVI BEOGRAD BULEVAR Z. ĐINĐIĆA 67 (BEOGRADSKA ARENA) TEL: 011-311-8970