Music box

Nedavno odabrani proizvodi ×

Nema proizvoda u vašoj korpi.

Studijski monitori

Strana:
 1. 1
 2. 2
Lista  Mreža 
 1. KRK KNS 8400 monitorske slušalice

  19.080,00 RSD

  Povremeno na lageru, proverite dostupnost

  SNIMAJ, MIKSUJ, KONTROLIŠI I UŽIVAJ! Tako bismo u četiri reči opisali ove slušalice. KRK firma je oduvek bila fokusirana na izradu monitora koji će vam dati precizan monitoring, a sada su tu svu svoju tehnologiju preneli i na slušalice. 

 2. Austrian Audio HI-X50 Closed studijske slušalice

  28.200,00 RSD

  Povremeno na lageru, proverite dostupnost

  Austrian Audio je još jednom opravdao svoju reputaciju! Hi-X50 su profesionalne, high-end studijske slušalice odlične izrade i još boljih akustičkih karakteristika. “Made in Austria” ima pravo značenje. Sve komponente, uključujući i custom-made drajvere su dizajnirane i ručno napravljene u Austriji. Metalni ram i vrhunski dizajn, uz besprekornu udobnost kompletiraju ovaj sjajan proizvod.
 3. Focal Alpha 65 studijski monitor

  30.999,00 RSD

  Povremeno na lageru, proverite dostupnost

  Focal Alpha 65 je aktivni studijski monitor koji se satoji od 6.5-inčnog (16.5cm) niskotonca-zvučnika srednjeg opsega sa "Polyglas"s konusom smeštenim u veliki "laminar port" koji je povezan sa pojačalom od 70W i od 1-i" (25mm) invertiranog visokotonca od aluminijuma (pojačalo od 35W). Alpha 65 ima frekventni odziv od 40Hz do 22kHz (+/- 3dB).Ovaj monitor savršeno je prilagođen za svaki studio.
 4. Focal Alpha 50 studijski monitor

  25.999,00 RSD

  Povremeno na lageru, proverite dostupnost

  Cena je za komad !!!

  Alpha 50 je monitor koji se sastoji se od 5-inčnog (13cm) niskotonca ,zvučnika srednjeg opsega sa poly-glass konusom koji je smešten u veliki "laminar port" i od 1" (25mm) visokotonca. Sadrži pojačalo od 20W za visokotonac i pojačalo od 35W za niskotonac, i ima frekventni odziv od 45Hz do 22kHz (+/- 3dB).Ovaj monitor savršeno je prilagođen za svaki studio

 5. Adam A77X studijski monitor

  95.400,00 RSD

  Povremeno na lageru, proverite dostupnost

  U nekim kombinacijama je preporučljivo korišćenje horizontalno dizajniranih monitora umesto vertikalnih. Do sada su takvi monitori bili dostupni samo iz Adam "top line" SX serije monitora. A77X aktivni horizontalni monitor poseduje neverovatne mogućnosti te postaje ozbiljna konkurencija sličnim monitorima. Opremljen je sa istom naprednom tehnologijom kao i A7X, pa mu je vrlo sličan. Ali ipak, A77X se razlikuje po mnogo većem maksimalnom zvučnom pristisku bez kompresije i dinamici. Zahvaljujući svojoj snazi i karakteristici zračenja ovaj monitor je idealan za near- i midfield monitoring. 

  Izražena cena je za komad !!!

 6. Adam A8X Active Studijski Monitor

  82.800,00 RSD

  Povremeno na lageru, proverite dostupnost

  A8X monitor pripada A seriji aktivnih muzičkih monitora, koja je namenjena za gotovo svaku aplikaciju. Krasi ih veoma realna i kristalno čista reprodukcija. A8X model idealan je za srednje ili veće prostorije. Opremljen je jednim 8.5" mid-vuferom i 4" X-ART visokotoncem. A8X poseduje dva pojačala: PWM pojačalo koje napajaja mid-vufer zvučnik i pojačalo A/B klase za visokotonac, ukupna snaga im je 150W za mid-vufer i 50W za visokotonac, a od konekcija pruža XLR, i RCA konektore.
 7. Adam T8V - Studio Monitor 8"

  32.280,00 RSD

  Povremeno na lageru, proverite dostupnost

  T8V je pristupačan, profesionalni dvosmerni studijski monitor sa 8-inčnim niskotonskim zvučnikom i najnovijim dodatkom ADAM Audio za T seriju. Dizajniran istom tehnologijom, karakteristikama i kvalitetom izrade kao i njegova manja braća iz T serije , T8V pruža najbolje karakteristike u klasi kao i zvučne performanse. Ovi monitori donose maksimalni SPL od 118 dB po paru. Vrhunskii visokotonac, koji se širi do 25 kHz, on radi u timu sa HPS Waveguide-om. To omogućava optimalne visoke frekvencije. Sa produženim basom do 33 Hz, T8V je posebno pogodan za korisnike koji prave bas-tešku muziku.Prikazana cena je za komad. 

  CENA JE ZA KOMAD !!!

 8. Adam A7X studijski monitor

  63.599,00 RSD

  Povremeno na lageru, proverite dostupnost

  Nova AX serija nije samo malo poboljšanje u odnosu na popularnu A seriju, već donosi i promene: od zvučnika, preko kućišta sve do pojačala. Svi modeli imaju X-ART visokotonac - poboljšanu verziju legendarnog ART visokotonca. Ima bolju efikasnost, SPL i frekvencijski odziv do 50 kHz.

  CENA JE ZA KOMAD !!!

 9. Adam A5X studijski monitor

  42.600,00 RSD

  Povremeno na lageru, proverite dostupnost

  Nova AX serija nije samo malo poboljšanje u odnosu na popularnu A seriju, već donosi i promene: od zvučnika, preko kućišta sve do pojačala. Svi modeli imaju X-ART visokotonac - poboljšanu verziju legendarnog ART visokotonca. Ima bolju efikasnost, SPL i frekvencijski odziv do 50 kHz. Zvučnici i pojačala su takođe veći i linearniji te daju veću izlaznu snagu. Ali to nije sve! I kućišta imaju novu izradu sa dva bass reflex udubljenja. A5X je puno više od nove dizajna proslavljenog A5 (koji se smatra kao jedan od najboljih malih aktivnih monitora za manja studija). Zvučnici: 1x 5, 5" mid-woofer Carbon/Rohacell/Glass fibre; 1x Xart visokotonac. Frekvencijski raspon 50 Hz - 50 kHz. Ulazi: analogni XLR i RCA (chinch). muzikena snaga:75W / 75W (woofer/tweeter). Težina: 6, 6 kg.

  CENA JE ZA KOMAD !!!

 10. ADAM AUDIO T5V studijski monitor

  19.080,00 RSD

  Povremeno na lageru, proverite dostupnost

  The T5V is a highly affordable two-way nearfield monitor and optimized for small control rooms.

  Cena ja za komad !!!

 11. ADAM AUDIO T7V studijski monitor

  22.680,00 RSD

  Povremeno na lageru, proverite dostupnost

  The T7V is a two-way studio monitor designed for vertical use in a nearfield application.

  CENA JE ZA KOMAD !!!

 12. Kurzweil KS 50A Studijski Monitori

  14.899,00 RSD

  Povremeno na lageru, proverite dostupnost

  Dvosistemski aktivni monitori KS-50A dolaze sa 1" silk dome visokotoncem i 5" kevlar bass driverom. Svi oni kojima su KS-40 bili pretihi, ali savršeni zbog svoje cene i kvalita zvuka, biće sretni jer KS-50A ima zavidnu snagu od 60W. Bas reflex port je na zadnjoj strani, a magnetski oklopljeno kućište štiti od smetnji. Dugo očekivani "veći brat" od naših najprodavanijih malih monitora Kurzweil KS-40 konačno je tu!

  Prikazana cena je za komad !!!

 13. Kurzweil KS40A Studijski Monitori

  11.499,00 RSD

  Povremeno na lageru, proverite dostupnost

  Čuveni Kurzweil moto: "It's The Sound", koji se dosada odnosio na njihove vrhunske klavire, sintisajzere i ostale dirke... ovog puta je prenešen na neverovatno kvalitetan studijski aktivni monitor.
 14. JBL GO Bezični zvučnik, Bluetooth 3W Crvena

  4.900,00 RSD

  Dostupno na lageru

  Bluetooth zvučnik sa mikrofonom JBL Go, 3W, Crvena - Kompaktan prenosivi zvučnik fenomenalnih mogućnosti. JBL GO strimuje muziku bežično putem Bluetooth konekcije sa Vašeg pametnog telefona ili tableta, a ugrađena punjiva baterija obezbediće sate zabave. 

 15. KRK KNS 6400 monitorske slušalice

  13.320,00 RSD

  Povremeno na lageru, proverite dostupnost

  SNIMAJ, MIKSUJ, KONTROLIŠI i UžIVAJ! Tako bismo u četiri reči opisali ove slušalice. KRK firma je oduvek bila fokusirana na izradu monitora koji će vam dati precizan monitoring, a sada su tu svu svoju tehnologiju preneli i na slušalice.
 16. KRK RP8 G4 studijski monitor

  29.880,00 RSD

  Povremeno na lageru, proverite dostupnost

  Jedan od najprodavanijih aktivnih monitora KRK ROKIT RP8 G4 dolazi nam po četrvrti puta u novom ruhu! Ovaj put nova 4. generacija ozbiljno pomera granice industrijskog standarda: ugrađeni DSP grafički EQ sa 25 preseta prilagodiće vaše slušanje svakom akustičnom okruženju. Zvučnici izrađeni od Kevlar® materijala osiguraće maksimalno linearan odziv duž celog frekventnog opsega. Redizajnirano kućište sa bas otvorom na prednjoj strani povećava raspon dubokih frekvencija, pojačava "šus", a samim položajem otvora zvučnik se fleksibilnije postavlja u svaki prostor. I za kraj, novo moćno pojačalo u D klasi omogućava da zvučnici rade ravnomjernije , bez zagrejavanja i sa puno kvalitetnijim zvukom.

  CENA PO KOMADU !!!

 17. KRK RP 7 G4 White studijski monitor

  25.800,00 RSD

  Povremeno na lageru, proverite dostupnost

  Jedan od najprodavanijih aktivnih monitora KRK ROKIT RP7 G4 WH dolazi nam po četrvrti put u novom svetlu! Ovaj put nova 4. generacija ozbiljno pomera granice industrijskog standarda: ugrađeni DSP grafički EQ sa 25 postavki prilagodiće vaše slušanje svakom akustičnom okruženju. Zvučnici izrađeni od Kevlar® materijala osiguraće maksimalno linearan odziv za sve frekvencije. Redizajnirano kućište sa bas otvorom povećava raspon dubokih frekvencija, pojačava "šus", a samim položajem otvora na prednjoj strani zvučnik se fleksibilnije postavlja u svaki prostor. I za kraj, novo moćno pojačalo u D klasi omogućava da zvučnici rade ravnomjernije i učinkovitije, bez zagrejavanja i sa puno kvalitetnijim zvukom. Verzija u beloj boji dodaće elegantan štih prostoru u kojem su zvučnici postavljeni.

  CENA PO KOMADU !!!

 18. KRK Rokit RP5 G4 White Studijski monitor

  22.680,00 RSD

  Povremeno na lageru, proverite dostupnost

  Jedan od najprodavanijih aktivnih monitora KRK ROKIT RP5 G4 dolazi nam po četrvrti put u novom svetlu! Ovaj put nova 4. generacija ozbiljno pomera granice industrijskog standarda: ugrađeni DSP grafički EQ sa 25 postavki prilagodiće vaše slušanje svakom akustičnom okruženju. Zvučnici izrađeni od Kevlar® materijala osiguraće maksimalno linearan odziv za sve frekvencije. Redizajnirano kućište sa bas otvorom povećava raspon dubokih frekvencija, pojačava "šus", a samim položajem otvora na prednjoj strani zvučnik se fleksibilnije postavlja u svaki prostor. I za kraj, novo moćno pojačalo u D klasi omogućava da zvučnici rade ravnomjernije , bez zagrejavanja i sa puno kvalitetnijim zvukom.

  CENA PO KOMADU !!!

   

 19. KRK RP7 G4 Studijski monitor

  25.080,00 RSD

  Povremeno na lageru, proverite dostupnost

  Jedan od najprodavanijih aktivnih monitora KRK ROKIT RP7 G4 dolazi nam po četrvrti puta u novom ruhu! Ovaj put nova 4. generacija ozbiljno pomera granice industrijskog standarda: ugrađeni DSP grafički EQ sa 25 preseta prilagodiće vaše slušanje svakom akustičnom okruženju. Zvučnici izrađeni od Kevlar® materijala osiguraće maksimalno linearan odziv duž celog frekventnog opsega. Redizajnirano kućište sa bas otvorom na prednjoj strani povećava raspon dubokih frekvencija, pojačava "šus", a samim položajem otvora zvučnik se fleksibilnije postavlja u svaki prostor. I za kraj, novo moćno pojačalo u D klasi omogućava da zvučnici rade ravnomjernije , bez zagrejavanja i sa puno kvalitetnijim zvukom. 

  Cena po komadu !!!

   

 20. KRK RP5 G4 Studijski monitor

  20.280,00 RSD

  Povremeno na lageru, proverite dostupnost

  Jedan od najprodavanijih aktivnih monitora KRK ROKIT RP5 G4 dolazi nam po četrvrti puta u novom ruhu! Ovaj put nova 4. generacija ozbiljno pomera granice industrijskog standarda: ugrađeni DSP grafički EQ sa 25 preseta prilagodiće vaše slušanje svakom akustičnom okruženju. Zvučnici izrađeni od Kevlar® materijala osiguraće maksimalno linearan odziv duž celog frekventnog opsega. Redizajnirano kućište sa bas otvorom na prednjoj strani povećava raspon dubokih frekvencija, pojačava "šus", a samim položajem otvora zvučnik se fleksibilnije postavlja u svaki prostor. I za kraj, novo moćno pojačalo u D klasi omogućava da zvučnici rade ravnomjernije , bez zagrejavanja i sa puno kvalitetnijim zvukom. 

  Cena po komadu !!!

Strana:
 1. 1
 2. 2
Lista  Mreža 
 • Hora
 • Korg
 • Vox
 • DR Strings
 • D'Angelico

Ostale brendove možete videti

ovde

MUSIC BOX PRODAVNICA MUZIČKIH INSTRUMENATA NOVI BEOGRAD BULEVAR Z. ĐINĐIĆA 67 (BEOGRADSKA ARENA) TEL: 011-311-8970