Music box

Nedavno odabrani proizvodi ×

Nema proizvoda u vašoj korpi.

USLOVI KORIŠĆENJA 
 

Ovi Uslovi korišćenja se primenjuju na sajtu Music Box d.o.o. koji se nalazi na adresi www.music-box.rs i korišćenjem ovog sajta saglasni ste sa navedenim uslovima korišćenja.

Molimo vas da ih pažljivo pročitate. Pored toga, bilo da koristite usluge sajta www.music-box.rs trenutno ili u budućnosti, ovi Uslovi korišćenja će se primenjivati na te usluge.

Music Box d.o.o. zadržava pravo da po sopstvenom nahođenju menja, modifikuje, dodaje ili uklanja delove ovih Uslova korišćenja u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Vaše korišćenje sajta nakon objavljivanja promena, znači da ih prihvatate i da se slažete sa njima. 


AUTORSKA PRAVA

Sav sadržaj na ovom sajtu, kao što je tekst, grafika, logotipovi, ikonice, slike, audio klipovi, digitalna preuzimanja fajlova i software su u vlasništvu kompanije Music Box d.o.o. i zaštićeni su Zakonom o autorskim i srodnim pravima Republike Srbije. 


DOZVOLE I PRISTUP SAJTU

Kao što je izričito navedeno u ovim Uslovima korišćenja, ni jedan deo sajta ili sadržaja ne može biti kopiran, reprodukovan, javno objavljivan ili distribuiran sa bilo kog drugog računara, servera ili web sajta, bez predhodnog izričitog pismenog odobrenja Music Box d.o.o.

Zabranjen je bilo koji pokušaj neovlašćenog pristupa sajtu, nekom drugom povezanom sistemu ili mreži povezanoj sa sajtom putem hakovanja, krakovanja ili na bilo koji drugi nelegalan način.
Ovim Uslovima korišćenja, slažete se da nećete koristiti bilo koji uređaj ili softver za ometanje pravilnog rada sajta.


VAŠ NALOG

Korišćenjem ovog sajta, odgovorni ste za zaštitu poverljivosti vašeg naloga i lozinke, kao i za ograničavanje pristupa vašem računaru. Takođe prihvatate odgovornost za sve aktivnosti koje se dešavaju pod vašim nalogom. Maloletnim licima je dozvoljeno korišćenje sajta www.music-box.rs samo uz učešće roditelja ili staratelja. Music Box zadržava pravo da odbije usluge, ugasi nalog, ukloni ili izmeni sadržaj ili poništi porudžbine po sopstvenom nahođenju.


POVRAĆAJ SREDSTAVA
U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja,  Music Box je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

POLITIKA REKLAMACIJA

Obaveštavamo vas da je po Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko prodajne internet stranice http://www.music-box.rs prodaja na daljinu.

Zakon za slučaj prodaje na daljinu ustanovljava pravo kupca, koji se smatra potrošačem, da odustane od ugovora u roku od 14 dana od dana kada mu je proizvod predat u državinu, odnosno u državinu lica koga je kupac odredio, a nije prevoznik. Prilikom odustanka kupac može, ali ne mora da navede razloge zbog kojih odustaje.

Kupac je dužan da proizvod vrati bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak. Po isteku roka od 14 dana od dana kada je poslao odustanak, proizvod se više ne može vratiti.
Moguće je vratiti samo proizvode koji su nekorišćeni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži, sa svim dodacima i propratnom dokumentacijom (garantni list, uputstva, itd.), pri čemu se mora priložiti i originalni fiskalni isečak.

Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Kupac odgovara za neispravnost ili oštećenje proizvoda koji su rezultat neadekvatnog rukovanja proizvodom, tj. kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost proizvoda koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili njegova priroda, karakteristike i funkcionalnost. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca, odbiće se vraćanje cene i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak.

Cena se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.

Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku.

Zakon o zaštiti potrošača isključuje pravo kupca da vrati proizvod u određenim situacijama. Imajući u vidu asortiman robe u našoj ponudi, od tih slučajeva tri mogu da budu relevantna:
- isporuka zapečaćenih audio, video zapisa ili računarskog softvera, koji su otpečaćeni nakon isporuke;
- isporuka robe proizvedene prema posebnim zahtevima potrošača ili jasno personalizovane i
- isporuka robe koja je podložna pogoršanju kvaliteta ili ima kratak rok trajanja.


POLITIKA SAJTA

Music Box d.o.o. ne obećava da će sajt ili bilo koji sadržaj, usluge ili funkcije na sajtu biti bez grešaka ili prekida. Sve informacije na sajtu su podložne promenama bez prethodne najave.
Music Box d.o.o. ne može garantovati da će svi fajlovi i podaci koje ste download-ovali sa sajta biti bez virusa ili kontaminacije.

Music Box d.o.o. zadržava pravo da izvrši bilo koju od navedenih radnji, u bilo kom trenutku, bez predhodne najave:

  1. Da promeni, obustavi ili prekine rad ili pristup web lokaciji, ili bilo kom delu sajta iz bilo kog razloga;
  2. Da modifikuje ili menja sajt ili bilo koji deo sajta kao i bilo koju važeću politiku ili Uslove korišćenja sajta;
  3. Da prekine rad sajta ili bilo kog dela sajta ako je neophodno, zbog obavljanja rutinskog održavanja, korekcije grešaka ili drugih promena. 

 

  • Hora
  • Korg
  • Supro
  • DR Strings
  •  D'Angelico

Ostale brendove možete videti

ovde

MUSIC BOX PRODAVNICA MUZIČKIH INSTRUMENATA NOVI BEOGRAD BULEVAR Z. ĐINĐIĆA 67 (BEOGRADSKA ARENA) TEL: 011-311-8970