Music box

Nedavno odabrani proizvodi ×

Nema proizvoda u vašoj korpi.

Vox SSC33 BK

Više slika

  • Vox SSC33 BK
  • Vox SSC33 BK

Vox SSC33 BK Električna gitara

Dostupno na lageru

U radnji -

Centralni magacin (u radnji u roku od 24h) -

Regularna cena 71.000,00 RSD

Special Price 49.990,00 RSD

Vox SSC33 BK SSC serija single cut električnih gitara! Od gitara za početnike do vrhunskih boutique instrumenata. Vox les paul model.

Detalji

Vox SSC33 BK Električna gitara

VOX električne gitare idu sve do samih početaka, odnosno u rane šezdesete. Ovaj model nastavlja tradiciju VOX gitara. VOX SSC33 električna gitara je istog izgleda kao 55 solid-body gitare i koristi dosta istih istaknutih komponenti.

Obe vrste - Single Cutaway (SSC) i Double Cutaway (SDC) solid-body gitare oličavaju istu filozofiju dizajna kao i originalna VOX Virage gitara. Kombinujući napredne metode proizvodnje rukama rezultuje vrhunskim instrumentom koji je izuzetno upotrebljiv, ali i dovoljno svestran da vam pruži vaš originalan stil sviranja.

VOX 3-D kontura tela osigurava besprekornu udobnost i sviranje bez zamora i nudi prirodno uklapanje bilo da sedite ili stojite.

State-of-the-art trajne metode omogućavaju 33 solid-body instrumenata sa oblikovanim telom koje se prirodno uklapa uz vas bilo da sedite ili stojite. Gornja ploča je takođe savršeno urezana, što donosi dodatnu udobnost u sviranju i karakterističan izgled. Garnituru vrata karakteriše obrnut dizajn i dubok urez koji nude neometan pristup gornjim pragovima.

SSC 33 gitara koristi iste MaxConnect aluminijumski brigde kao Virage, nudeći besprekornu intonaciju sa bilo kojom dužinom žice. Žice klize ispod zadnje ivice mosta što omogućava da zameniti žice u trenutku. Čvrsto telo i mala težina je kombinacija koja vam daje debeo, bogat ton sa jasnim sviranjem čistih harmonika. VOX Super Smooth tjuneri nude poboljšanje u štimu, tako da možete da svirate bez razmišljanja. Mahagonij vrat je prekriven fretboard-om od ružiinog drveta.

Bogat, prefinjen zvuk

33 gitare nude veliki opseg izbora zvuka. Novi CoAxe magneti koriste dva elemnta, svaki od njih daje unikata i sofisticiran ton, ali i svaki od njih ostaje nečujan. Pasivni analogni tone kola nude Master Volume i Master Tone kontrolu kako biste definisali svoj individualni zvuk. Lako korišćenje omogućava brzu promenu u toku sviranja.

CoAxe dizajn magneta uključuje centralni red pole-pieces zatvoren u visoko-impedansnom kalemu koji je okružen namotajem niskog otpora, koji poništava šum. Glavni dizajner, Erik kirkland kaže: ,,Osnovna ideja je da su kalemovi koakcijalni: oni su na istoj ravni, nisu složeni. Prednost je ta da centarlni namotaj može da radi kao pravi single-coil, a spoljni koji utišava zvuk namotaj je izvan magnetnog polja."Telo: single-cutaway solid mahagonij telo sa prednjom pločom od javora
Hardware: Vox Super Smooth tuners and MaxConnect bridge
Vrat: mahagonij, glued-in
Pragovi: 22
Magneti: CoAxe
Kontrole: Master volume, master tone
Prekidač: -3 pozicije biranja neck, neck/bridge ili bridge magneta
-2 pozicije biranja signle ili humbucker magneta

  • Hora
  • Korg
  • Supro
  • DR Strings
  •  D'Angelico

Ostale brendove možete videti

ovde

MUSIC BOX PRODAVNICA MUZIČKIH INSTRUMENATA NOVI BEOGRAD BULEVAR Z. ĐINĐIĆA 67 (BEOGRADSKA ARENA) TEL: 011-311-8970

Vox SSC33 BK Električna gitara

RSD

71.000,00 RSD

0